افراد مبتلا به کرونا از مصرف چه مواد غذایی باید پرهیز کنند؟
بهتر است از مصرف غذاهای سنگین مانند کالباس و سوسیس و آشهای سنگین که هضم آن دشوار است پرهیز شود، مصرف غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا و انواع کوکو، انواع فستفودها و غذاهای آماده فرآوری شده، مصرف نمک و شوریها و غذای کنسروی شور، فلفل، انواع سسهای تند، مواد غذایی شیرین، آبمیوههای صنعتی، نوشابههای گازدار، شکر، مربا و قند، باید برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس محدود شود و مصرف موارد گفته شده توصیه نمیشود و تمام این موارد باید با م پزشک معالج و متخصص تغذیه مصرف شود.
استفاده از ترشیها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن میشود باید به صفر برسد و مصرف آن برای بیماران مبتلا به کرونا ویروس ممنوع است و تداوم محدودیتها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماریهای زمینهای مانند دیابت و فشارخون بالا دارند نیز باید رعایت شود.
توصیه در خصوص رعایت نکات تغذیهای به افراد مبتلا به کرونا چیست؟
قبل از هر چیزی باید افراد با رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با شیوع کرونا، فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن از ابتلا به کرونا ویروس پیشگیری کنند، اما اگر مبتلا شدند، یادمان باشد که افراد مبتلا به کرونا به شدت بیاشتها هستند و محدودیتهای شدید میتواند بیاشتهایی را تشدید کند و بیماران کرونایی برای بهبودی کامل و بازگشت به سلامتی، باید از مواد غذایی سالم خانگی استفاده کنند، رعایت نکات تغذیهای احتمال ابتلا افراد به بیماری را کاهش میدهد و مقاومت بدن در مقابله با بیماریها به ویژه بیماری کرونا را افزایش پیدا میدهد.
نکته مهم در درمان بیماران مبتلا به کرونا ویروس توجه به کمبود مواد غذایی مهم، ویتامینها، پروتئین و انرژی در بدن است و مواد غذایی که در دوران ابتلا به کرونا مصرف میشود باید متنوع و مختلف باشد تا جبران آنها بشود. مصرف میوهها در دوران ابتلا، به بیماران توصیه میشود و باید مصرف میوههای سرشار از ویتامینها را در برنامه غذایی افراد مبتلا به کرونا گنجانده شود، در روزهای کرونایی خوردن میوهها نباید فراموش شود و حتی در صورت بیاشتهایی روزانه حداقل یک یا دو واحد میوه و سبزیجات مصرف شود
اهدای خون و پلاسمای بهبود یافتگان
مصرف ,کرونا ,مبتلا ,غذایی ,افراد ,مواد ,به کرونا ,مبتلا به ,مواد غذایی ,کرونا ویروس ,افراد مبتلا ,برای بیماران مبتلا
درباره این سایت